Laura Cosoi a ales un tort inedit pentru botezul fiicei ei, Aida! Primele imagini de la eveniment

03 09. 2024, 09:40

Laura Cosoi și-a botezat fiica cea mică, Aida, într-un cadru de poveste. Iată ce tort inedit a ales vedeta! 

Laura Cosoi a trăit momente pline de emoție și bucurie la botezul celei mai mici fiice, Aida. Blondina a ales să petreacă acest eveniment special alături de familie și prieteni dragi în Maramureș, într-o locație de vis, cu tradiții românești. Mai mult, ea a ales un tort inedit pentru micuța Aida și a postat parcursul întregului eveniment pe rețelele de socializare. 

Laura Cosoi și-a botezat fetița 

În urmă cu o lună, Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean făceau cunoștință cu cea de-a patra fetiță din familie, Aida. Laura a povestit visul în care fetița i s-a arătat și a numit-o „copilul dar”. 

Recent, botezul micuței a avut loc într-un cadru de vis din Maramureș, alături de prieteni și familie. Printre persoanele invitate s-au numărat Andreea Ibacka, Radu Vâlcan și Adela Popescu. 

Blondina își ține fanii la curent cu tot ceea ce face, iar evenimentul special a fost împărtășit cu aceștia pe rețelele de socializare. Tortul ales de Laura a fost inedit și perfect pentru micuța Aida. 

„Tot ce mi-am dorit mai mult …🤍 
 
Botezul Aidei, Maramures”, este mesajul postat de Laura Cosoi pe rețelele de socializare. 

Cum a anunțat Laura Cosoi venirea pe lume a Aidei 

„Fetele au aflat tarziu ca in vietile lor urmeaza sa apara o surioara, dar nu am vrut sa las la voia intamplarii acest moment. Am marcat evenimentul cu un picnic in livada, inconjurati de natura, in mangaierea razelor de soare, la apus. A fost surpriza mare si bucurie pe masura! Cand baloanele roz au iesit din cutie si au realizat ca va fi fetita, ca deja are si numele ales, Aida, ne-a cuprins pe toti o emotie de nedescris. Eu ma uitam incontinuu la Cosmin si abia imi stapaneam lacrimile. Fetitele strigau la unison “Aida” cu glascioarele lor copilaroase. A fost exact asa cum m-am asteptat, ele bune si “materne” in asteptarea surioarei lor inca de pe atunci mult iubite!” , este mesajul postat de Laura Cosoi pe rețelele de socializare.

Sursă foto: social media